Telefony Samsung po pronájmu - vyplatí se do nich investovat?

   11/23/2021 15:00:00
Telefony Samsung po pronájmu - vyplatí se do nich investovat?

Telefony Samsung po skončení pronájmu - vyplatí se do nich investovat?

Elektronika po leasingu je zařízení, které bylo dříve provozováno společností a financováno prostřednictvím leasingu. Telefony po leasingu jsou před opětovným uvedením na trh mnohokrát prověřeny a jsou nejlepší volbou z hlediska poměru ceny a výkonu.

Vysoká kvalita

Stáří chytrých telefonů používaných zaměstnanci v rámci leasingových smluv by nemělo přesáhnout dva roky. Kromě toho jsou služební telefony obvykle používány méně často a méně intenzivně než soukromě používané exempláře. Málokdy se stává, že by bylo staženo velké množství aplikací, které časem zatěžují baterii telefonu a mají negativní vliv na jeho životnost. Používání se omezuje především na základní funkce telefonu - a v důsledku toho zařízení po skončení smlouvy vykazuje jen malé opotřebení. Smartphone po skončení pronájmu je poté důkladně otestován, aby mohl být znovu uveden do prodeje.

Bezpečnost nákupu

Všechny smartphony schválené k prodeji po skončení leasingu pocházejí z legálních zdrojů a splňují vysoké standardy stavu. Jsou plně funkční a při případných opravách se používají pouze vysoce kvalitní díly a komponenty. Riziko získání poškozeného, odcizeného nebo zaplaveného zařízení je u post-lease telefonů na rozdíl od použitých telefonů od soukromých prodejců nulové.

A pak je tu ještě záruka!

Na rozdíl od telefonů Samsung prodávaných soukromými osobami se na elektroniku po pronájmu vztahuje prodejní záruka. V závislosti na prodejci můžete počítat až se dvouletou zárukou na zakoupené zboží. Navíc při nákupu telefonu z post-leasingu máte 14 dní na změnu rozhodnutí bez dalších následků, zatímco na nákup od soukromníka (např. na aukční platformě) se právo na vrácení nevztahuje.

Kolik zaplatíte za telefon Samsung po skončení leasingu?

Na čem závisí cena telefonu na pozáruční leasing? Když si koupíte elektroniku od spolehlivého prodejce, máte záruku, že smartphone bude kvalitní a málo opotřebovaný. Z tohoto důvodu je hlavním určujícím faktorem ceny vizuální stav. Mluvíme o přítomnosti škrábanců nebo vrypů, které nijak neovlivňují pohodlné používání zařízení. Dobrým zvykem je přiložit k nabídce reálné fotografie telefonu, abyste viděli přesný stav kupovaného zařízení. Slevy oproti ceníkové ceně mohou činit až -60 %! Mezi nabídkami najdete i telefony Samsung po leasingu, které se vzhledem i technickým zpracováním vyrovnají novým telefonům, ale jsou k dostání za mnohem nižší cenu. Vyplatí se přeplácet, když víte, že smartphone Samsung po leasingu může být stejně dobrý jako nový?

Comments

Log in or register to post comments
mail-icon
Zapisując się na newsletter, akceptujesz naszą  Politykę Prywatności. Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.
Produkt přidán do oblíbených