Potřebujete notebook na univerzitu? Vyberte si MacBook!

   10/27/2022 13:07:01
Potřebujete notebook na univerzitu? Vyberte si MacBook!

Chcete se dobře připravit na akademický rok? Obáváte se, že dojde na dálkovou výuku a váš počítač "sotva dýchá"? Máte odhodlání investovat do něčeho lepšího než dosud? Přemýšlíte, který notebook na vysokou školu bude nejlepší? Pokud jste snili o hardwaru od Applu, ale dosud jste si ho nemohli dovolit (nebo jste o tom nebyli zcela přesvědčeni), pokusíme se nejen rozptýlit vaše pochybnosti, ale také dokázat, že nejlepší notebooky jsou na dosah vaší peněžence. Začínáte?

Ideální notebook na univerzitu? MacBook - spolehlivý, elegantní a funkční

Není to známá věc - zařízení od Applu jsou drahá. Je to patrné zejména tehdy, když je porovnáte s notebooky s Windows. Má to však jeden háček. Ano, notebooky bez iOS jsou levnější, ale pokud jsou vaše požadavky vysoké a hledáte zařízení podobné MacBooku, měli byste zvážit následující vlastnosti:

  • technický výkon,
  • pohodlí,
  • výkon,

přenosný počítač, najednou zjistíte, že se cenový rozdíl dramaticky zmenšuje.

Apple jsou ideální notebooky pro studenty, pokud jste připraveni/ochotni na radikální změnu, která zahrnuje přechod na zcela jiný systém - macOS, proprietární software společnosti z Cupertina. MacOS je také o jiných typech funkcí a aplikací. Může se stát (zejména v technických oborech), že pro vaši verzi počítače Apple nebudou existovat žádné programy na míru (i když se to stává stále méně často). Proto je MacBook Air ideálním notebookem pro studenty astudentky a MacBook Pro pro ty, kteří si vybrali umělecké nebo technické obory.

Jaký notebook pro studenta - a proč MacBook Air?

Pokud nestudujete obor, který vyžaduje velmi výkonný a profesionální hardware, bude nejlepším MacBookem pro studenta nejlevnější model notebooku Apple, MacBook Air. Když si ho koupíte v základní konfiguraci, získáte dvoujádrový procesor, 8 GB RAM a 126GB úložiště.

Air je velmi lehký a praktický. Je ideální na to, abyste si ho vzali s sebou na univerzitu. Je ideální pro psaní poznámek a přípravu prezentací, sledování filmů ve streamovací službě nebo surfování po webu. MacBook Air je více než dostatečný i pro náročnější pracovní nasazení.

Je to notebook se skvělým vzhledem a jeho poměr cena/výkon je působivý.

Pokud potřebujete výkonnější zařízení, dobře poslouží MacBook Pro. Jedná se o ideální notebooky pro studenty v situacích, kdy je potřeba:

  • úpravu fotografií
  • grafický design, 3D projekty,
  • programování,
  • hudební nebo video produkci atd., které vyžadují značný výpočetní výkon.

MacBook Pro MacBook Air

iPad nebo MacBook na studium?

Pokud notebook používáte jen omezeně (poznámky, prezentace, používání internetu, psaní seminárních prací), stojí za to znovu zvážit, zda je opravdu tou nejlepší volbou. Stejně dobře (ne-li lépe) bude ke studiu sloužit iPad. Možnosti iPadů jsou na vysoké úrovni a jsou přenosnější a praktičtější. Navíc je lze rozšířit o klávesnici iMagic nebo iPen.

Na druhou stranu, pokud máte stolní počítač (na hraní her), iPad bude perfektně fungovat jako druhé zařízení.

MacBook pro studenty - ideální notebook na univerzitu

MacBooky jsou známé především díky:

  • vysokou kvalitou provedení,
  • poutavý design,
  • vysokým výkonem.

Modely se liší určením a technickými specifikacemi. Jedná se o prémiová zařízení, u nichž i nejlevnější model splňuje požadavky těch nejnáročnějších.

Výhod notebooků Apple je nekonečně mnoho, proto uvádíme jen několik nejdůležitějších:

  • plná kompatibilita s ostatními zařízeními Apple,
  • systém - plně proprietární macOS: - rychlý, - funkční, - pravidelně aktualizovaný (dlouholetá podpora systému), - stabilní, - vysoké zabezpečení a ochrana osobních údajů,
  • optimalizace - výkon domácího počítače s pohodlím mobilního (a lehkého) počítače,
  • design - tlumený, elegantní, asketický, sázející na netradiční a ušlechtilé barvy, - materiály - vždy prvotřídní,
  • materiály - vždy prémiové třídy,
  • obrazovka - od 13,3" do 16", Retina (živé barvy, vysoké rozlišení, vynikající kvalita obrazu),
  • výkon (M1 Pro a M1 Max a čip M2) - často vyšší než u stolních počítačů,
  • baterie s dlouhou výdrží - jsou určeny k pohybu, takže mají dlouhou dobu provozu na jedno nabití,
  • mají touchpad podobný dotykovému displeji telefonu,
  • klávesnici - s nůžkovým mechanismem a vysokou úrovní citlivosti (vysoká odezva).

Zařízení Apple tvoří ekosystém, který spolu úzce spolupracuje. Co je v něm pro vás? Výhody: Můžete pokračovat v úkolech na jednom zařízení a extrémně snadno mezi nimi přesouvat data.

Když si ke studiu vyberete MacBook, volíte pohodlí, mobilitu, skvělý design, kvalitní materiály, spolehlivost, zabezpečení, technické funkce a další. Mohli bychom pokračovat dál a dál. Raději se přesvědčte sami a doplňte s námi tento seznam výhod Apple - vašeho vysněného studentského notebooku.

Comments

Log in or register to post comments
mail-icon
Zapisując się na newsletter, akceptujesz naszą  Politykę Prywatności. Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.
Produkt přidán do oblíbených