Výběr telefonu Apple po pronájmu - vyplatí se to!

   11/23/2021 17:00:00
Výběr telefonu Apple po pronájmu - vyplatí se to!

Výběr telefonu Apple po pronájmu - vyplatí se to!

Atraktivní poměr ceny a kvality

Nákup nového produktu Apple může stát až 4 000 Kč. Úsporným řešením je zvolit telefon z druhé ruky, který můžete získat za zlomek ceny nového. Ceny chytrých telefonů Apple z druhé ruky jsou sice o něco vyšší než ceny běžných použitých přístrojů, ale výběrem přístroje z druhé ruky získáte vyšší kvalitu a lepší stav.

Po leasingu, nebo z druhé ruky?

Zajímá vás, jaké jsou rozdíly mezi použitými telefony a telefony po pronájmu?

Zaprvé - při nákupu nehrozí žádné riziko. U použitého telefonu nabízeného soukromou osobou si nikdy nemůžete být jisti jeho minulostí. Nepoctiví prodejci informace o předchozích opravách tají, tím spíše, pokud na ně byly použity levné náhradní díly. Kromě toho se na aukčních stránkách často objevují telefony, které byly zaplaveny a byla na ně zamítnuta záruka. Majitel takového telefonu, který se chce problému zbavit, zveřejní lákavou nabídku, aniž by se o závadě zmínil.

Na internetu existuje mnoho způsobů, jak být podveden - od uvedení kradené elektroniky až po nedodání zařízení a zmizení z webu, jakmile za výrobek obdržíte peníze. Bude užitečné vědět, kde koupit použitý telefon a jak ověřit, zda je iPhone pravý. Abyste se vyhnuli nepříjemnostem, vyplatí se investovat do telefonu po leasingu, který je bezpečnou a rozumnou volbou. Výběrem použitého smartphonu od firem máte záruku, že pochází z legitimního zdroje.

Informace, kterou od soukromého prodejce nezískáte, je životnost smartphonu. Můžete také zjistit, že telefon dříve vlastnilo více majitelů, což dále snižuje životnost zařízení. Jak to vypadá v případě telefonů Apple po ukončení leasingu?

Elektronika značky Apple je mezi velkými společnostmi oblíbená. Odhaduje se, že elektronika používaná zaměstnanci se vyměňuje častěji než elektronika používaná jednotlivci. Průměrná doba trvání leasingu uzavřeného korporacemi se pohybuje mezi dvěma a třemi lety, takže odprodané zařízení nevykazuje vysokou míru opotřebení. Statisticky stáří zařízení nabízeného na trhu po skončení leasingu nepřesahuje 2 roky. Vzhledem k odolnosti chytrých telefonů Apple - i když si vybereme iPhone do 1 000 PLN, budeme moci zakoupený telefon bez problémů používat několik dalších let.

Investice do iPhonu na pozáruční leasing

Namísto přemýšlení o původu a stavu použitého telefonu se vyplatí zvolit zařízení po leasingu z legálního zdroje. Pokud chcete vyměnit svůj iPhone za novější model a zároveň ušetřit peníze - můžete si být jisti, že vám tento typ smartphonu bude sloužit ještě mnoho let po zakoupení.

Comments

Log in or register to post comments
mail-icon
Zapisując się na newsletter, akceptujesz naszą  Politykę Prywatności. Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.
Produkt přidán do oblíbených